Leyla’yla yer sildim

Leyla’yla yer sildim 

Ünlü oyuncu Seda Bakan, temizliği ihmal etmedi ve 7 aylık kızı Leyla’yı kucağını alarak yerleri sildi. Oyuncu bu anları sosyal medya hesabından, “Temizliği sevdiğimi bilirsiniz. Bugün evde 10. günümüz. Temizliğimizi yapıyoruz ve evde kalıyoruz. Evde kal Türkiye” notuyla paylaştı.

Nilay Dorsa kendini ev işlerine verdi: “Hey millet evde nasıl geçiyor zaman? Benim durumum bu; ev temizliği. Biraz da terapi gibi, iyi geliyor.”

Aşk evlerde yaşanıyor güzelim

Aşk evlerde yaşanıyor güzelim 

Bülent Serttaş, “Bodrum Akşamları” şarkısını koronaya uyarladı: “Aşk evlerde yaşanıyor güzelim. Evim bana ben evime özelim. Arkadaşlar bu ara görüşmeyelim. Korona var, bulaşabilir. Korona akşamları bir başkadır. Kurallara göre davranmalıdır. Aman sakın ha sarılmayın, bulaşır.”

Onlar için evdeyim

Onlar için evdeyim 

Yüksel Ak, eşi Osman Rimer ve çocuklarıyla çektiği fotoğrafa anlamlı bir not düştü: “Sen kimler için evdesin? Ben Osman, Can Ares, Kaya, annemler, ablamlar, arkadaşlarım, sevdiklerim ve hepimiz için evdeyim.”

Korona avcıları

Korona avcıları 

YouTuber Orkun Işıtmak ve nişanlısı Merve Yorgancılar korona avcılığına soyundu! İkili, sarı tulumlarıyla verdikleri pozu “Korona busters” notu ve “evinde kal” uyarısıyla paylaştı.

Bayılsan bile 

İdo Tatlıses, 700 bini aşkın takipçisine seslendi: “Baygınlık geçirsen de kal evinde!”

Sabredemedik

Sabredemedik 

Zara, Neşet Ertaş türküsü “Sen Benimsin Ben Seninim”i yorumladı, videosunu Instagram hesabında “evde kal” etiketiyle yayınladı: “Bu güzel eseri YouTube için çekmiştik. Yakında hazır olur ama biz sabredemeyenler ne yaptık ettik, senkron sorununu da çözüp evlerimizden kayıt ettik.”

Elbette evdeyiz! 

Arzum Onan, çektiği videoda hem “evde kalın” çağrısı yaptı hem de sağlık çalışanlarına teşekkür etti: “Elbette evdeyiz. Bu kadar önemli bir süreci evde kalarak geçirmeliyiz. Ayrıca bu vesileyle hayatları pahasına gece-gündüz demeden görev yapan tüm sağlık ekiplerine şükranlarımı sunuyorum. Bu kutsal emeğinizi asla unutmayacağız.”

Hayatta kal hayat kurtar

Hayatta kal hayat kurtar 

Ece Sükan, evden fotoğrafını İngilizce notla paylaştı: “Evde durmak hayatta kalmak, hayat kurtarmak demek.”

Hülya Avşar, evde vakit geçirirken köpeğinin bakımını da ihmal etmiyor. Avşar, üzerinde sabahlığı ile köpeğinin tüylerini fırçaladığı anları Instagram hesabından paylaştı. Sanatçının evinin havasını değiştirmek için tütsü yaktığı da dikkatlerden kaçmadı.

Aynı pijama

Aynı pijama 

İbrahim Tatlıses evinde kırmızı pijamasıyla bulmaca çözerken verdiği pozu Instagram’da paylaşarak takipçilerine “evde kalın” çağrısında bulunmuştu. Bülent Şakrak da aynı desendeki pijamasıyla fotoğraf çektirdi, iki kareyi yan yana koyup “evde kal” etiketiyle paylaştı.