Nusret Gökçe geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden cep telefonu numarasını paylaştı ve "Ne zaman isterseniz bir telefon kadar yakınım'' dedi. Paylaşımın ardından binlerce telefon araması alan Nusret Gökçe, gelen çağrılara cevap vererek arayanlarla muhabbet etti. 

Arayan birçok takipçisi Nusret Gökçe'yle konuşmak için binlerce kez aradığını ve zar zor telefon görüşmesini gerçekleştirdiklerini söyledi. Kendisini arayan takipçilerine iyi dilekler dileyen Nusret Gökçe, yaptığı tüm görüşmeleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Kendisini arayıp ''Abi neden böyle bir şey yapıyorsun?'' diye soran takipçisine cevap veren Nusret Gökçe, ''Bugünü ayırdım herkese. Neşe olsun moral olsun diye...'' cevabını verdi. Takipçileriyle oldukça samimi diyaloglar kuran Nusret Gökçe büyük takdir topladı.

Nusret Gökçe saatler 03.55'i gösterirken ''Birlik beraberlik sevgi saygı moral motive bugünlerde ihtiyacımız olan'' notunu da sosyal medya hesabından paylaştı.

Nusret Gökçe'yi arayan birçok takipçisi ondan bazı hediyeler isteyerek ricada bulundu. Hiçbir takipçisini kırmayarak dileklerini kabul eden Nusret Gökçe, talebi olanların kendisine mesaj atmasını istedi.

Kendisini arayarak Gastronomi öğrencisi olduğunu söyleyen bir gencin ''Abi dükkanına gelebilir miyim?'' talebine ''Corona virüs geçsin Ankara'da seni misafir edelim'' cevabını verdi.

Oyun konsolu isteyen bir çocuğun da ricasını geri çevirmeyen Nusret Gökçe, kendisine mesaj atmasını istedi. Nusret Gökçe yaptığı görüşmelerde, ''İnsanların hepsi evde. Kendilerini yalnız hissetemesinler değişiklik, enerji, motive olsun diye böyle bir şey yaptık'' dedi.