TV8 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen programı olan Survivor’ın 2021 kadrosunda Antalyalı güreşçi İsmail Balaban’ın da yer alacağı öğrenilmişti. Kırkpınar ve birçok güreş organizasyonunda başpehlivanlıklar alan Balaban’ın Survivor’a katılacak olması sosyal medya da son günlerin en çok konuşulan olaylarından oldu.

YEDİ GÜN HABER’E ÖZEL AÇIKLAMALAR

Sosyal medyada bazı vatandaşların Balaban’a tepki göstermesi, bazı vatandaşların ise destek vermesi üzerine Yedi Gün Haber’e özel açıklamalarda bulunan efsane güreşçi, “Biz henüz sözleşme falan imzalamadık, bir takım görüşmeler oldu ama şu an net bir şey yok.” dedi.

Balaban verilen tepkilerin normal olduğunu belirterek, “Hayatın içerisinde iyi veya kötü eleştiriler her zaman olacak. Bu yıl pandemi nedeniyle yağlı güreşler olmadı ve kimse de güreşçilere destek vermedi. Gelecek yıl ne olacağı da belli değil. Bana programdan daha öncede teklif gelmişti ve "ne zaman istersen yarışmaya alırız" denilmişti. Bu yıl güreşlerde olmayınca katılma durumum söz konusu oldu. Süreci hep birlikte göreceğiz.” diye konuştu.