• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.199 %-0.25
  • ETHERIUM 3.065 %-1.32
21°

Ziraat türkiye kupası Haberleri

ziraat türkiye kupası haberleri ve güncel ziraat türkiye kupası gelişmeleri, ziraat türkiye kupası ile ilgili tüm video, ziraat türkiye kupası fotoğrafları ve ziraat türkiye kupası haberleri 7 gün 24 saat haber sitemizde


SPOR

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Samsunspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Bugün fazla süre almayan oyuncuların performansından biz de memnun değiliz....

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur eleme turunda bugün Yılport Samsunspor'u konuk eden temsilcimiz Corendon Alanyaspor, 1-0 öne geçtiği maçta rakibine...

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. turunda görev alacak hakemleri duyurdu. Temsilcimiz Alanyaspor, evinde Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.

SPOR

Corendon Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda 17 Ocak Çarşamba günü Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yapılan antrenmanla başladı.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası'nda 2024-25 sezonundan itibaren yeni formata geçileceğini bildirdi.

SPOR

Ziraat Kupası’nda Kütahyaspor’u 4-1’lik skor ile yenerek bir üst tura çıkan temsilcimiz Alanyaspor’un 4. turdaki rakibi belli oldu.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmelerinde Alanya temsilcilerimizin rakipleri belli oldu.

SPOR

Corendon Alanyaspor ile Armoni Alanya Kestelspor'un da dahil olacağı ZTK 3. Eleme Turu'nda kura çekimi 17 Ekim Salı günü yapılacak

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu maçları 7, 8 ve 9 Eylül tarihlerinde oynanacak.

SPOR

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Antalyaspor Kulübünün başlatmış olduğu beş bin bayrak kampanyasına destek oldu.

SPOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Mayıs ayında Ziraat Türkiye Kupası Finalinde, Beşiktaş ile karşılaşacak olan Antalyaspor’a destek verdi.