• DOLAR 32,34 %0.18
  • EURO 35,12 %-0.19
  • ALTIN 2.235,21 %-0.37
  • BİST100 %
  • BITCOIN 63.155 %-6.81
  • ETHERIUM 3.234 %-9.54
21°

Yedi gün haber Haberleri

yedi gün haber haberleri ve güncel yedi gün haber gelişmeleri, yedi gün haber ile ilgili tüm video, yedi gün haber fotoğrafları ve yedi gün haber haberleri 7 gün 24 saat haber sitemizde


SİYASET

Deva Partisi Alanya İlçe Başkanı Ahmet Çakan ve Yönetimi, Yedi Gün Haber’i ziyaret ettiler.

GÜNDEM

Alanya’da uyuşturucu testinden geçemeyen sürücüler, toplu taşıma aracı, ticari taksi ve servis aracı kullanamayacak.

MAGAZİN

Alanya'nın sevilen ailelerinden Şanlı ailesinin oğulları Tunahan ve Çalıkoğlu ailesinin kızları Semra rüya gibi bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

GÜNDEM

Mehmet Barcın’ın sahibi olduğu Klas Döner & İskender 20 Eylül’de ALKÜ kampüsünde açılıyor.

SİYASET

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nın Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıya İlçe Koordinatörü Yakup Yazıcı da katıldı.

GÜNDEM

Uğurlu Mahalle Muhtarı Ahmet Sarı, Bıçakçı Mahallesi arasındaki yolda asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirterek Başkan Yücel’e teşekkür etti.

GÜNDEM

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çökele, Bucak Çökelesi, Taşbaşı, Gökbel, Gömürgen, Dimalacami, Kadıyakası, Çayarası ve Köprübaşı yaylalarını ziyaret etti....

SAĞLIK

HOTED Onursal Başkanı Hakan Halit Yeni bir yazı hazırlayarak öğretmenlerin okullar açılmadan aşıları olması gerektiğini belirtti.

EKONOMİ

Alanya Bakkalar Odası Başkanı Velittin Yenialp, kantincilere bir duyuru yaptı ve yeni fiyat listesini kamuoyu ile paylaştı.

SİYASET

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı sanayi esnafına aşure ikram etti.

EKONOMİ

Alanya’da son günlerde artan tropikal meyve üreticiliğinin bir ürünü olan yerli mangolar tezgahlardaki yerini aldı ve mango üreticileri ticari faaliyetlere...

GÜNDEM

Antalya’da taksimetre ücretlerinin belirlenmesi için alt komisyon toplantısı yapıldı.