• DOLAR 32,58 %0.05
  • EURO 35,00 %0.43
  • ALTIN 2.422,86 %-0.01
  • BİST100 9.722 %0.80
  • BITCOIN 64.489 %-3.43
  • ETHERIUM 3.118 %-3.6
23°

Süper lig Haberleri

süper lig haberleri ve güncel süper lig gelişmeleri, süper lig ile ilgili tüm video, süper lig fotoğrafları ve süper lig haberleri 7 gün 24 saat haber sitemizde


SPOR

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

SPOR

Temsilcimiz Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 32'nci haftasında sahasında karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

SPOR

Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Gaziantep FK’yı 3-0 mağlup ederek bu sezon ilk defa üst üste dört galibiyet...

SPOR

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında yarın Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

SPOR

Süper Lig’in 29. haftasında temsilcimiz Corendon Alanyaspor’un Cumartesi günü deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçta hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

SPOR

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Trabzonspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Çok iyi bir organize bir takımı çok büyük bir...

SPOR

Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile Alanyaspor 1-1 berabere kaldı. Temsilcimiz Alanyaspor'un golü uzatma dakikalarında penaltıdan geldi.

SPOR

Süper Lig temsilcimiz Corendon Alanyaspor, Adana Demirspor karşısında aldığı beraberlikle, Süper Lig'de en çok berabere kalan takımlar arasında yer aldı.

SPOR

Süper Lig temsilcimiz Corendon Alanyaspor, 19 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Daniel Kehinde Akinlosotu ile profesyonel sözleşme imzaladı.

SPOR

Süper Lig'in 23. haftasında evinde Pendikspor’u ağırlayan temsilcimiz Alanyaspor, atılan karşılıklı 1'er golle beraberliğe razı oldu.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni sezonda yabancı kuralında değişikliğe gitmesi beklenirken, kulislerden ilk bilgiler gelmeye başladı.

SPOR

Temsilcimiz Alanyaspor, Süper Lig’de bu hafta evinde Konyaspor’u ağırlayacak. Kritik maç öncesi Alanya’da bulunan taraftar grupları tüm vatandaşları Alanyaspor için...