• DOLAR 32,38 %0.16
  • EURO 34,98 %-0.30
  • ALTIN 2.325,71 %0.23
  • BİST100 9.070 %-0.11
  • BITCOIN 69.929 %-0.6
  • ETHERIUM 3.541 %-0.93
22°

Kestelspor Haberleri

kestelspor haberleri ve güncel kestelspor gelişmeleri, kestelspor ile ilgili tüm video, kestelspor fotoğrafları ve kestelspor haberleri 7 gün 24 saat haber sitemizde


ASAYİŞ

TFF 3. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’un Kulüp Başkanı Nedim Ömer, Alanya Kestelspor maçı için Alanya’ya gelirken yolda trafik kazası geçirdi. Hastanede...

SPOR

TFF 3. Lig ekiplerinden Alanya Kestelspor, evinde Balıkesirspor’u ağırladığı maçta rakibine 3-0’lık skorla mağlup olarak 3 puanı rakibine bıraktı.

SPOR

3.Lig temsilcimiz Alanya Kestelspor, deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor’a konuk oldu. Karşılaşma, iki takımın karşılıklı buldukları gollerle 1-1 tamamlandı.

SPOR

TFF 3. Lig 4. Grup ekibi Armoni Alanya Kestelspor, teknik direktör Gökhan Kılavuz ile yollarını ayırdı.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmelerinde Alanya temsilcilerimizin rakipleri belli oldu.

SPOR

Corendon Alanyaspor ile Armoni Alanya Kestelspor'un da dahil olacağı ZTK 3. Eleme Turu'nda kura çekimi 17 Ekim Salı günü yapılacak

SPOR

Alanya Kestelspor, sezonun açılış maçında evinde Çankaya Spor Kulübü’nü ağırlayacak. Kestelspor’da hedef sezona galibiyetle başlamak.

SPOR

Alanya Kestelspor, Olağan Genel Kurul’a gidiyor. Mevcut Başkan Levent Uğur, Genel Kurul’a tek aday olarak giriyor.

SPOR

Armoni Alanya Kestelspor’da teknik direktör belli oldu. Kestelspor'u yeni sezonda Erkan Yılmaz çalıştıracak.

SPOR

Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, ligin 6. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Altındağspor maçı için hazırlıklara dün yaptığı idman başladı.

SPOR

Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Altındağspor maçı hazırlıklarına bugün başlıyor.

SPOR

Bugün saat 15.00'da Milli Egemenlik Stadyumu'nda oynanan Kestelspor- 52 Orduspor Futbol Kulübü maçı 2-2 beraberlikle sonuçlandı.