• DOLAR 32,56 %0.12
  • EURO 34,92 %0.68
  • ALTIN 2.431,71 %-0.05
  • BİST100 9.645 %-0.50
  • BITCOIN 66.427 %0.04
  • ETHERIUM 3.210 %0.79
19°

Gelecek partisi Haberleri

gelecek partisi haberleri ve güncel gelecek partisi gelişmeleri, gelecek partisi ile ilgili tüm video, gelecek partisi fotoğrafları ve gelecek partisi haberleri 7 gün 24 saat haber sitemizde


SİYASET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 4 Mart Pazartesi günü Alanya'ya geliyor. Gelecek Partisi'nin Alanya Belediye Meclisi üyesi...

SİYASET

Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen değişim sonucunda, genel merkezin onayıyla Yıldız Serdaroğlu ilçe başkanı olarak göreve başladı.

SİYASET

Eski Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından Alanya Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

SİYASET

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan yerel seçimlere yönelik yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Adayını belirlediklerini ve yarın kamuoyuna duyurulacağını söyledi.

GÜNDEM

Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları Başkanı olarak Fatma Arslan atandı.

YAŞAM

Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi, turizmci İbrahim Özden’in babası Melüt Özden hayatını kaybetti.

SİYASET

12.si düzenlenen Sarıveliler Karacaoğlan Kiraz ve Bal Festivali'ne Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı da katılım sağladı.

GÜNDEM

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Av. Mevlüt Çakan İlçe yönetimiyle birlikte hafta sonu Konaklı esnafını ziyaret etti.

SİYASET

Gelecek Partisi Kurucu Dönem Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Tuluk, Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile yan yana gelerek Seçim...

GÜNDEM

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

SİYASET

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanlığı SMA hastası Ahmet Bebek için elini taşın altına koyarak kermes düzenleyecek.