• DOLAR 32,34 %0.17
  • EURO 35,19 %0.00
  • ALTIN 2.247,00 %0.15
  • BİST100 %
  • BITCOIN 66.350 %-2.75
  • ETHERIUM 3.389 %-6.03
17°

Erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri 7 gün 24 saat haber sitemizde


GÜNDEM

Sel bölgesinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu, Bartın ve Sinop'un genel hayata etkili afet bölgesi ilan edildiğini...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

GÜNDEM

Yerli koronavirüs aşısında beklenen sürece geçildi. Yerli koronavirüs aşısının adını ise Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 

GÜNDEM

Antalya Diploması Forumu için Antalya'ya teşrif eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan'ı kabul etti. 

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleşen kabine toplantısı sonrası alınan yeni kararları açıklıyor. 

GÜNDEM

Turizmcilere müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kabine toplantısının ardından KDV desteği konusunda müjdeyi vereceğim" dedi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası alınan yeni kararları açıklıyor. 1 Haziran sonrası hafta sonu yasakları kalkacak mı? Kafe, lokanta restoran...

YAŞAM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla AVM ve zincir marketleri kapsayacak yasa tasarısı çalışmalarına hız verildi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam normalleşme adımlarının konuşulduğu Kabine toplantısı sonrası açıklama yapıyor.

GÜNDEM
GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekliye verilecek bayram ikramiyesinin tutarının 1100 Türk lirası olacağını açıkladı.