Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Kırsal Hizmetler Birim Sorumlusu görevine getirilen Ahmet Uzun, sosyal medyadan yayınladığı mesajla kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Kırsal Hizmetler Birim Sorumlusu görevine Ahmet Uzun getirildi. Kendisine bu görevi layık görenlere teşekkür eden Uzun, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında şunları söyledi:

“Sayın İl başkanım Nusret Bayar ve il örgütümüze Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Hacıarifoglu Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Sayın Erkan Demirci’ye, CHP Alanya İlçe Başkanımız Sayın Coşkun Karadağ ve İlçe örgütümüze, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Sayın Alper Arıkan ve İlçe Teşkilatına, Alanya kırsalında bu görevi almamda bana gösterdiğiniz güven ve destek için, hepinize sonsuz teşekkür ederim. Alanya halkı bilsin ki, herkese eşit hak ve adalet ölçütünde görev yapacağım, kimseyi ötekileştirmeyeceğim. Güveninize layık olmaya ve halkımızın mutluluğu için çalışacağıma söz veriyorum. Emanetiniz emin ellerde. Her şey çok güzel olacak. Saygılarımla.” dedi.