Hakan Halit Yeni yazısında şu ifadelere yer verdi:

“HİÇ İNANDIRICI DEĞİLSİNİZ HEMDE HİÇ! BENDEN SÖYLEMESİ!

" Yıllık enflasyon yüzde 17,50 olurken Haziran ayında ise yüzde 1,94 " artmış...

Alanya Belediyesi’nden O Mahallenin Sulama Suyu Sorununa Neşter Alanya Belediyesi’nden O Mahallenin Sulama Suyu Sorununa Neşter

Gerçek enflasyonun neredeyse yüzde 30'a dayandığı bir ortamda, asgari ücret artışlarında yaptığınız gibi, emeklilere yapılacak zamların oranını düşük tutmak için rakamlar üzerinde küçük oyunlar oynayarak kılıfına uydurup, sundunuz milletin önüne...

Daha dün elektriğe doğal gaza yaptığınız yüzde,15'lik zamlarla iki yılda yaptığınız maaş zamlarını tek kalemde geri aldınız. Gıda vs gibi temel ihtiyaçlara yapılan zamanların hesabını yapmaya bile elim varmıyor. Vicdanınız kurusun amacınız nedir sizin anlamadım gitti.!

Millet aç evine ekmek götüremezken, çok büyük bir pandemi krizinin içinden çıkamamışken, neredeyse iki yıldır vatandaş işsiz güçsüzken, işsizlik almış başını gidiyorken, birikmiş faturalarını, borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünürken vatandaşın aklıyla alay mı ediyorsunuz siz? Çay kaşığı ile verip, kepçe kepçe geri alarak nereye varmaya çalışıyorsunuz acaba?

Derhal geri alınmalı ve özür dilenmelidir.

Elektriğe doğal gaza yapılan zamlar derhal, acilen geri alınmalıdır. Bu yanlıştan biran evvel dönüp, milletten özür dilenmelidir. Böyle bir zamanda indirime gideceğiniz yerde, dalga geçer gibi akıl almaz oranlarla zamlar yapmanız kabul edilebilir bir şey değildir. Bu durum bunca sıkıntının içinde ne insani, nede vicdani bir durumdur.

Asgari ücretin altında aldığı emekli maaşıyla yaşamaya çalışan, ayakta durabilmek, nefes alabilmek için mücadele veren milyonlarca emekliye Allah sabırlar versin.

Tekraren söylüyorum elektriğe doğal gaza yapılan yüksek oranlarda ki kabulü mümkün olmayan bu zamlar derhal geri alınmalı ve vatandaştan özür dilenmelidir. Ayıptır yahu yapmayın bunu...  Bu millet bunun bedelini sandıkta size çok ama çok ağır ödetir.

Söylemedi demeyin... Hiç inandırıcı değilsiniz benden söylemesi.