Alanya Güzelbağ’da dün öğle saatlerinde alevlenen yangın akşam saatlerine kadar büyüyerek devam etti. Akşam saatlerinde tedbir amaçlı Güzelbağ için tahliye kararı verildi. Binlerce vatandaş, hayvanlarını da yanlarına alarak güvenli bölgeye geçtiler. Binlerce vatandaş ise Güzelbağ’a giderek yangın söndürme ekiplerine destek verdiler.

ÜLKÜ OCAKLARI YANGIN BÖLGESİNDE

Oldukça kritik bir gece geçiren Güzelbağ’da yangının merkeze gelmemesi için yoğun bir çalışma vardı. Mahallenin etrafına yangın koridorları açıldı. Söndürme çalışmaları devam etti ve vatandaşların tahliye işlemleri yapıldı. Tüm bu yoğunlukta Alanya Belediyesi ekipleri ve yangın söndürme ekiplerinin en büyük destekçisi ise Alanya ve Gazipaşa Ülkü Ocakları oldu.

Alanya Belediyesi’nden Cuma Günleri Ücretsiz Servis Desteği Alanya Belediyesi’nden Cuma Günleri Ücretsiz Servis Desteği

ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

Gece boyunca Güzelbağ’da olan Ülkü Ocakları mensubu gençler, koridor açma ve söndürme çalışmalarında aktif olarak görev yaptılar. Sabah saatlerine kadar çalışan ve enerjileri ile vatandaşlara da güç veren gençler günün gizli kahramanları oldular. Birçok vatandaş ülkü ocakları mensubu gençleri tebrik ve takdir ettiklerini belirtirken, yangının merkeze ulaşmaması sağlandı.