Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dim Mahallesi yaylalarına adeta çıkarma yaptı. Başkan Yücel sabahın erken saatlerinde yola çıkarak Teveriş, Aktaş, Çeltek, Çamlık ve Ahmetöldü (Akyayla) yaylalarında vatandaşları ziyaret etti. Başkan Yücel’e yayla ziyaretinde Alanya Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyeleri Kerim Ertekin, Nuri Tokuş, Mustafa Sünbül, Kayhan Balta, Mustafa Toksöz ve İcracı Müdürlüklerden sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Karamut eşlik etti.

VATANDAŞLAR BAŞKAN YÜCEL VE EKİBİNİ İLGİYLE KARŞILADI

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ilk durağı Teveriş Yaylası olurken ardından gittiği her yaylada bölge sakinleri tarafından coşku ve ilgiyle karşılandı. Başkan Yücel’e taleplerini ileten vatandaşlar, çözüm noktasında şüphelerinin olmadığını vurguladı.

BAŞKAN YÜCEL, KADINLARI DİKKATLE DİNLEDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaylalardaki hane ziyaretlerinde kadınları dikkatle dinledi. Kadınlara taleplerini tek tek soran Başkan Yücel, imkanlar dahilinde isteklerinin ivedilikle yerine getirileceğini söyledi.

AKDAĞ’A KUŞBAKIŞI İNCELEME

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, meclis üyeleri ve bölge muhtarlarıyla son incelemesini Akdağ Kayak Merkezi’nin oluşturulacağı alanda yaptı. Bölgenin ve Alanya’nın çehresini değiştirecek proje alanını kuşbakışı inceleyen Başkan Yücel, muhtarlar ve ekibiyle birlikte değerlendirmelerde bulundu.

Vali Şahin Teleferik Kazazedelerini Ziyaret Etti Vali Şahin Teleferik Kazazedelerini Ziyaret Etti

MUHTAR SARI: “BAŞKANIMIZ OLDUKTAN SONRA BU İŞLERİN YAPILACAĞINDAN EMİNİZ”

Uğurlu Mahalle Muhtarı Ahmet Sarı, Başkan Yücel’in ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu vurgulayarak şunları söyledi; “Başkanımız ve ekibiyle sabah saatleri itibariyle Teveriş Yaylası’ndan yola çıkarak bölgemizdeki yaylalarımızı gezdik. Ben 48 yaşındayım. Daha önce buralara hiçbir siyasetçinin, belediye başkanının gelip bizleri organize şekilde ziyaret ettiği, bir derdiniz var mı? diye sorduğu olmamıştı. Adem Başkanımız geldi, dinledi. Vatandaşlarımıza, bizlere nasıl yardımcı olabiliriz? diye sorarak taleplerimizi dinledi ve birlikte değerlendirmelerde bulunduk. Allah, Adem Başkanımıza zeval vermesin. O olduktan sonra bu işlerin yapılacağından eminiz.”

MUHTAR ÇAY: “BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Muhtarlık döneminde yaylalarına ilk defa böyle organize bir ziyaretin gerçekleştiğini ve bundan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bıçakçı Muhtarı Murat Çay; “Ayaklarına sağlık, bugün Başkanımız müdürleri ve meclis üyeleriyle birlikte bizleri ziyaret etti. 7 yıllık muhtarlık dönemimde ilk defa bir belediye başkanı ekibiyle birlikte organize şekilde vatandaşlarımızı ziyaret etti. Bizlerin yaylasına çıktığını, ne şartlarda yaşadığımızı, yolumuzu, evlerimizi gördüler. Allah razı olsun. Taleplerimizin çözüm noktasında da gerekenin yapılacağı sözünü verdiler. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

MUHTAR AVCI: “BİRLİKTE ÇALIŞMALARIMIZA HER ZAMAN DEVAM EDECEĞİZ”

Üzümlü Muhtarı Nebi Avcı ise Başkan Yücel ile sürekli istişare halinde olduklarını vurgularken şunları söyledi; “Başkanımız ile zaten sürekli beraberiz. Bugün de yaylalarımızı şereflendirerek taleplerimizi dinledi. Taleplerimizle ilgili Başkanımızın sözünü aldık. Kendisine teşekkür ediyoruz. Her zaman birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halk bizden istiyor, biz de Başkanımızdan istiyoruz. Sağ olsun O ve ekibi de imkan dâhilinde taleplerimizi ivedilikle çözüyor. Başkanım ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”

YÜCEL: “VATANDAŞLARIMIZLA VERİMLİ VE GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Bugün meclis üyelerimiz ve 6 mahalle muhtarlarımızla birlikte Dimçayı bölgesinin batı tarafındaki yaylaları ziyaret ettik. Hem bu bölgede yerel yönetim olarak ne yapabileceğimiz konusunda hem de ileriye dönük plan ve projelerimiz kapsamında bölgedeki oluşacak sorunların kısa vadede çözülmesi hususunda bir toplantı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızla güzel bir gün geçirdik.” dedi.

YÜCEL: “AKDAĞ TÜRKİYE’DE ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLACAK”

Ziyaretlerinin ardından Akdağ’a giderek incelemelerde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Alanya’mızın bir simgesi olacak Akdağ’a gittik. Bölgeyi kuşbakışı inceledik. İnşallah bu bölgede bir an önce planlaması tamamlanarak gerek bu havzaya gerekse de Alanya’mızın turizmine çok büyük bir katma değer sağlayacak. Buranın turizm açısından Türkiye’deki kayak merkezleri arasında en önemli merkez olacağına inanıyorum.” dedi.

“ZİYARETLERİMİZ VE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Yaylalara ziyaret ve hizmetlerin devam edeceğini vurgulayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Burada bugüne kadar planlanmış tüm yatırımlarımızı, hizmetlerimizi yaptığımızı düşünüyorum. Bugünden sonra da planladığımız proje ve hizmetlerimizi ivedilikle halkın kullanımına sunacağız. Bugün bizi burada çok güzel ağırlayan bütün muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimiz, yatırımlarımız ve hizmetlerimiz devam edecek.” dedi.