Alanya siyasetinin genç ve başarılı ismi, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, internet gazetemiz Yedi Gün Haber’i ziyaret ettiler. ‘Hayırlı olsun’ ziyaretine gelen Demirağ ve yönetimi ziyarette, Yedi Gün Haber imtiyaz sahipleri Avni Erdoğan ve Ahmet Akar’a başarılı çalışmalarını takip ettiklerini belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundular.

“BİZ BU BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ ziyarette, Ülkü Ocaklarının çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Demirağ, “Bizim amacımız bu bayrağı daha ileriye taşımak. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlikte sorumluluğumuzun farkındayız. Alanya’daki ve bölgedeki gençlerin, eğitim başta olmak üzere pek çok konuda yanlarında oluyoruz. Sosyal sorumluluk gibi pek çok projeye imza attık ve bundan sonraki süreçte de aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Yedi Gün Haber İmtiyaz sahipleri Avni Erdoğan ve Ahmet Akar’da, Başkan Demirağ ve ekibinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Alanya kattıkları değerler ve ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Yedi Gün Haber ekibi olarak, Başkan Muhammet Mustafa Demirağ nezdinde tüm Ülkü Ocaklarına bir kez daha teşekkür ederiz.