Geçtiğimiz günlerde hasat öncesi tarlaları yanan Döşemealtı köylerindeki çiftçileri tek tek ziyaret eden Başkan Tütüncü, mahalle sakinleriyle de bir araya geldi. Yanındaki bürokratları ile beraber mahalle sakinleriyle sohbet etti, ikram edilen çay ve kahveleri içti. Kovanlık Mahallesi ziyaretinde de gözleme pişiren kadınların yanına giderek, “Bereketli olsun anneler, ablalar” dedi. Hal hatır soran Tütüncü, “Ablalarıma biraz da ben yardım edeyim” diyerek, aldı eline döndürgeci, geçti odun ateşinin başına sacda gözleme pişirdi. Başkan Tütüncü, gözlemeleri pişirirken de oluyor değil mi? diye sormayı da ihmal etmedi. Köylü kadınların açtığı gözlemeleri uzun süre pişiren Tütüncü, tekrar “Anneler, ablalar bereketli olsun.” diyerek, ayrıldı.

Alanya’da Atık Lastikler Değerleniyor! 25 Tır Dolusu Lastik Toplandı Alanya’da Atık Lastikler Değerleniyor! 25 Tır Dolusu Lastik Toplandı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye ziyaretleri sırasında AK Parti Döşemealtı  İlçe Başkanı Bekir Kıvrım, meclis üyeleri, belediye bürokratları eşlik etti.