Ramazan boyunca binlerce ailenin yardım başvurusu yaptığı ve ihtiyaç sahibi çıkanın boş dönmemesi için büyük çaba gösterildiğini belirten şube yetkilileri Kızılay'ın umut kapısı olmaya devam edeceğini belirttiler. Yüzlerce gönüllü ve çok sayıda dağıtım ekibiyle tüm ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya devam edeceklerini bildirdiler.

Ayrıca Alanya Kızılay Şubesi Yönetimi ve gönüllüleri, kan bağışlarındaki düşüş ve ortaya çıkan hayati tehlikelere dur demek için, hep birlikte kan verdiler. Son ayların kan alma rekorunun kırılmasını sağlayan etkinlik hastalara umut oldu. Tüm Alanya kamuoyuna çağrı yapan şube başkanı Dr. Mehmet Dikici; Kan stoklarında ve bağışlarındaki azalmanın oluşturduğu büyük tehlikeye dikkat çekerek herkesi kan bağışına davet etti. Etkinlikleri düzenleyen şube gençlik kollarına ve gönüllülere çok teşekkür etti. Tüm Alanya'yı karşılıksız iyilik hareketine davet ederek, kan bağışlarının devamı için kamuoyunu duyarlı olmaya çağırdı.

Alanya'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Çalışmalar İncelendi Alanya'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Çalışmalar İncelendi