Kayısı Ağaçları Çiçek Açtı, Ortaya Görsel Şölen Çıktı Kayısı Ağaçları Çiçek Açtı, Ortaya Görsel Şölen Çıktı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Türktaş Mahalle Muhtarı Mehmet Arıkan, Süleymanlar Mahalle Muhtarı Süleyman Kara,  Dere Mahalle Muhtarı Hüseyin Uysal, Kadıpaşa Mahalle Muhtarı Hasan Öner, Hacıkerimler Mahalle Muhtarı Ramazan Güvercin ve Kadıpaşa Mahalle Muhtarı Hasan Öner ile teşkilat binasında bir araya geldi. Muhtarlar, vatandaşların  taleplerini ve isteklerini Başkan Toklu'ya iletti. Toklu, isteklerin ve taleplerin çözümü noktasında gerekli yerler ile görüşmeler gerçekleştirerek muhtarlara bilgi aktardı.

Başkan Toklu, ‘‘Türktaş Mahalle Muhtarımız Mehmet Arıkan, Süleymanlar Mahalle Muhtarımız Süleyman Kara,  Dere Mahalle Muhtarımız Hüseyin Uysal, Alacami Mahalle Muhtarımız Kerim Teker, Hacıkerimler Mahalle Muhtarımız Ramazan Güvercin ve Kadıpaşa Mahalle Muhtarımız Hasan Öner ile İlçe Teşkilatımızda bir araya geldik.

Vatandaşlarımızın taleplerini, mahallelerimizde yapılması gerekenlerin istişarelerini muhtarlarımızla gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerimizin aksamaması için muhtarlarımızla ortak akılla yürütmüş olduğumuz çalışmalarımıza bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz.’’ dedi.