Senede bir gün yaşanan, bazılarımızın iple çektiği bazılarımızın ile o gün dünyadan başka galaksilere ışınlanmak istediği sevgililer günü geldi çattı. Şubat ayının aşk ayı olarak anılmasının, tüm vitrinlerin kırmızıyla süslenmesinin yanı sıra özellikle havada yoğun miktarda aşk kokusunun da hissedilmesinin payı büyük. Konu sevgililer günü olduğuna göre sizlere kıyafet önerileri vermemizin zamanı gelmiş demektir. Ortak tema aşk olduğundan yine bir kırmızı hakimiyeti gözlere çarpıyor. Kırmızının her tonunun vitrinlerde gözümüze ilişmesinin o güzel gecede ne giyeceğimizi kolaylaştırmasını umuyoruz.

Aşk gecesi de olarak tanımlanan sevgililer gününde ne giyilmeli sorusunun cevabı her ne kadar kutlanacak mekan ile alakalı olsa da genel olarak birkaç seçenek her mekan için sizin kurtarıcınız olacaktır.

Sevgilinizi Büyüleyecek Muhteşem Kıyafet Önerileri

Büyük bir ihtimalle o gece gideceğiniz mekandan haberiniz olmayacak. Sürpriz bir organizasyon için tercih edebileceğiniz en kullanışlı renk siyah olmalıdır. Elbise, pantolon, etek ya da tulum olarak ne seçerseniz seçin eğer gideceğiniz mekan hakkında bir fikriniz yoksa siyah renk tercih ederek her türlü mekan için hazırlı olabilirsiniz.

Kıyafet Önerileri

Eğer sevgiliniz çok romantik ve detaycı biri ise mini siyah bir elbise ile muhtemel sürpriz mekanınız için güzel bir tercih yapmış olacaksınız. Romantik bir sürpriz ya da evlenme teklifi bekliyorsanız siyahın en ışıltılı tonlarını ya da saten bir kumaş tercih ederek fotoğraflarda yüzüğünüz kadar kendi ışıltınızı da konuşturmanız mümkün olacaktır.

Aşkın Rengi Kırmızı

İddialı bir renk olarak her zaman, her yerde tercih edilemeyen kırmızı kıyafetler sevgililer gününün anlam ve önemine uygun olarak rahatlıkla tercih edebileceğiniz seçeneklerden. Özellikle bordo gibi loş bir ışıkta güzelliğinizi ön plana çıkaracak olan renkleri tercih ederseniz sevgilinizin size o gece size bir kez daha aşık olmasını sağlayabilirsiniz. Kırmızı bir tulum giyerek girdiğiniz tüm mekanlarda bakışları üzerinize çekebilir, aşkınız keskinliğine vurgu yapabilirsiniz.

Tulum Tercih Edenler Çoğunlukta

Özellikle kış mevsiminde oluşumuz ve havaların genel olarak çok soğuk olması korunaklı kıyafet tercihlerine öncelik vermemizi sağlarken şıklığı da ön planda tutan kadınların tercihi elbette tulumlar oluyor. Hem şık hem korunaklı denildiğinde tulum çeşitleri özellikle özel gecelerde kadınların en kurtarıcı parçası halini almış durumda.

Kıyafet Önerileri

Zarif takılar ile tamamlandığında aklınıza gelebilecek her mekan için tercih edilebilecek tulumlar sevgililer günü için harika bir kıyafet tercihi olacaktır. Renk tercihi ise tamamen sizin zevkinize kalmış.

Triko Şıklığı

Özellikle son dönemin modası olan trikolar elbise modelleri ile sıkça tercih edilir oldu. Çok şık modelleri mevcut olan trikolardan güzel bir elbise seçip uygun takı ile tamamlayarak sevgilinizin bakışlarını tüm gece üzerinize kilitleyebilirsiniz.

Kadife Dokunuşlarla Aşkınızı Yaşayın

Bu senenin tartışmasız en moda kumaşı olan kadifeler elbiseler ile buluşarak sevgililer gününüze ayrı bir şıklık katıyor. Özellikle bordo ya da zümrüt yeşili kadife kumaştan bir elbise tercih ederek sevgilinizin aklını başından alabilirsiniz. Kadife kıyafetlerde dekoltenin omuzlarda olması ayrıca farklı bir his uyandırıyor bizden söylemesi.