Başkan Böcek’in son durumu ile ilgili Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ender Terzioğlu’ndan bilgi alan Rektör Özkan, Başkan Muhittin Böcek’in durumunun iyiye gittiğini ve moralinin yerinde olduğunu ifade etti.

Rektör Özkan, “Muhittin Böcek Başkanımızı, tüm sağlık ekibimizin üstün gayretleri sonucu dün itibarıyla servise çıkardık. Bu aşamaya gelmesi bizler için oldukça sevindirici. Bu süreçte tüm personelimiz büyük gayret gösterdiler. Emeği geçen ekibimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektör Özkan, “Servis odasına almamız bizim için önemli bir aşamaydı. Fakat bundan sonraki süreç de bir o kadar önemli. Çünkü risk tamamıyla ortadan kalkmış değil. Bundan sonra da aynı titizlikle takip ve tedavi süreci devam edecek. Rehabilitasyon ve fizik tedavi uygulamalarımız devam ediyor. Deneyimli hocalarımızın gözetiminde klinikteki tedavisini de en iyi şekilde sürdüreceğiz. Başkanımızın bir an önce sağlığına tamamıyla kavuşmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyarette Rektör Özkan’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ender Terzioğlu eşlik etti.