Alanya’da yaptıkları çalışmalarla dikkat çeken İç Mimar Selahattin Özcan ve İnşaat Mühendisi Mehmet Özcan yeni ofislerini açmanın heyecanını yaşıyorlar. Beykent Üniversitesi’nden mezun olan iki kardeş, bilgi ve birikimlerini birleştirerek kaliteli hizmetin de adresi oldular. Ofis ve ev tasarımları, restorasyon çalışmaları, statik proje, mimari ve iç mimar projeleri gibi pek çok alanda hizmet veren Selahattin Özcan ve Mehmet Özcan, Yedi Gün Haber’e özel açıklamalarda bulundular.

İsviçrelilerden Flaş İddia! Beypazarı Sodalarında Aşırı Miktarda Bor Tespit Edildi İsviçrelilerden Flaş İddia! Beypazarı Sodalarında Aşırı Miktarda Bor Tespit Edildi

Özcan kardeşler pandemi dolayısıyla açılış yapmadıklarını belirterek, “Daha önce Asrın Villa, TED Koleji Spor Salonu, Melisa Otel gibi pek çok proje yaptık. Hem eğitim dönemimizde hem de çalışmalarımızda edindiğimiz tecrübelerle yeni ofisimiz açtık. Pandemi nedeniyle herhangi bir açılış düzenlemedik. Bizleri tercih eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dediler.

Tasarımı ile dikkat çeken yeni ofis; Şekerhane Mahallesi, Ciğerciler Sokak, Nural Apartmanı’nda davetlilerini bekliyor. (Prestij Caddesi üzeri, Karadenizliler Derneği karşısı)

TELEFON: 0534 085 84 54