MÜSİAD Alanya Şubesi tarafından geçen yıl olduğu gibi hazırlanan 200 yardım kolisi Kızılay Alanya Şubesi ve İHH Alanya Temsilciliğine teslim edildi.

MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, MÜSİAD Alanya Şubesi, Genç ve Kadın MÜSİAD Alanya Şubesi olarak yönetim kurulu ve üyelerin katkısı ile Covid-19’a karşı destek olmaya devam ettiklerini söyledi. Devletimiz ve milletimiz pandeminin ortaya çıktığı ilk günden beri tıbbı ve insani malzeme konusunda destek olmaya çalışıyoruz diyen Durusoy,  “Hazırladığımız gıda kolilerini bizim adımıza ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve Alanya’da başarılı yardım faaliyetlerini sürdüren Kızılay ve mazlumlara desteği kendine görev edine İHH Alanya Şubesine teslim ettik. Bu zor süreçte bir nebze olsun insanların yüreğine dokunabilmek adına çalışıyoruz dedi.

Durusoy, MÜSİAD Alanya Şube üyeleri olarak ayrıca erzak kolisi desteğini bireysel ve kurumsal olarak da yapmaya devam edeceğiz diyerek yardım konusunda imkânı olanları duyarlı olmaya davet etti.

Muhtar Karakuş’tan Çıplaklı Mahallesi İçin Yeni Projeler Muhtar Karakuş’tan Çıplaklı Mahallesi İçin Yeni Projeler