Alanya’nın sahiplendiği gönüllü annelerin gece gündüz mücadele ettiği SMA hastası Ahmet bebek yararına Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi ve Genç MÜSİAD Alanya şubesi tarafından düzenlenen canlı yayınlarda toplanan 1 milyon 50 bin liraya ait banko dekontları dosya halinde Ahmet bebeğin ailesine teslim edildi. MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, dekontları teslim edip Ahmet bebeği sevdi.

Gönüllü anne cemile Pehlivan daha önce 100 bin liranın üzerine bağış yapan hayırseverlere hediye ettiği özel dokuma Kabe-i Muzzama kapısını simgeleyen tabloyu MÜSİAD üyeleri adına başkan Mustafa Durusoy’a hediye etti.

Durusoy ise Ahmet Çaltı'ın tedavisi için düzenlenen canlı yayın etkinliğinde ki emekleri nedeniyle gönüllü mücadele eden iş insanlarına teşekkür plaketi verdi.

Kaymakam Ürkmezer Askerlerle Birlikte İftar Yaptı Kaymakam Ürkmezer Askerlerle Birlikte İftar Yaptı

MÜSİAD başkanı Mustafa Durusoy ve ekibine teşekkür eden Ahmet bebeğin babası Kerim Çaltı, “MÜSİAD'ın yardım kampanyasına vesile olan herkese sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kampanyamız iyi gidiyor. Allah'ın izniyle en kısa sürede hep birlikte başaracağız. Bir an evvel Ahmet'i ilacına kavuşturacağız” dedi.

MÜSİAD Alanya şubesi işadamları olarak Ahmet bebeğimiz için bir kampanya, yardım gecesi düzenlemiştik, gecedeki taahhütlerimizin dekontlarını toplayarak aile teslim ettik diyen Durusoy, “Yapılanların sözde kalmaması ya da yanlış anlaşılmaya sebep vermemesi adına dekontlarımızı toplayarak ailemizle bir araya gelip teslim ettik. Ahmet bebeğimizin kampanyasındaki son durum hakkında bilgi aldık. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Ahmet bebeğimiz ve Alanya'nın kanayan tüm yaraları ve tüm sorunları için MÜSİAD Alanya Şubesi'nin üyesi, işadamları olarak her daim her sorunun yanında ve çözüm noktasında olacağız. Bugün buraya gelerek kahvaltımıza ve sohbetimize iştirak eden yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, burada olamayan ama yardım kampanyasında bize ciddi destekler veren tüm işadamları arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.