Alış Camii İmam Hatibi Süleyman Coşkun ve Alış Cami Müezzin Kayyımı Turgut Beden’in öncülüğünde, cami cemaatinin de destek verdiği iyilik hareketiyle Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine destek olunmuştu. Alış Camii’nde her gün hazırlanan iftar yemekleri, görevlilerin rehberliğinde özellikle 65 yaş üstü vatandaşların evlerine kadar servis edilmiş, diğer ihtiyaç sahibi vatandaşlar ise yanlarında getirmiş oldukları saklama kaplarına iftar yemeklerini alabilmişlerdi.

İyilik hareketine destekte bulunan hayırsever cami cemaatine ise Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından Alış Cami’nde düzenlenen bir törende plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Alanya’da Seçime Günler Kaldı! Oy Kullanmayanların Cezası Ne Kadar? Alanya’da Seçime Günler Kaldı! Oy Kullanmayanların Cezası Ne Kadar?

Alış Cami’nde düzenlenen törende konuşan ve hayırseverlere teşekkür eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan şu ifadelere yer verdi:

“Bir ayeti kerimede Cenab-ı Allah şöyle buyuruyor: Yaptıklarınızı Allah da, peygamberi de müminler de görecektir.” (Tevbe Suresi - 105 . Ayet). Cenab-ı Allah’ın müminlerin ne yaptığını görmesi açısından, hem teşvik hem de örneklik açısından bunların da yapılması gerekiyor. Marifet iltifata tabidir. Bu vesileyle yapılan hayra destekte bulunan, hayırda yarış yapan siz değerli kardeşlerimizden Allah razı olsun. Rabbim hayırlarınızı kabul eylesin. Cenab-ı Hak ahiret azığı eylesin. Amellerinize de şefaatçi eylesin inşallah.”