Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Manavgat’taki yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Kızıldağ bölgesinde ekiplere destek olan Köse, sabah saatlerine kadar çalışarak takdir topladı.

Köse yangın çalışmaları ile ilgili yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

 “Kızıldağ’ın güney sırtlarında sabah saatlerinde yükselen alevleri köylülerimizin ve ormancılarımızın gayretleriyle kontrol altına aldık, soğutma çalışmalarını yaptık. Ama maalesef köyün doğusundan dağdan gelen yangının kontrolü mümkün değil. Evleri kurtarmak için seferberiz.”

Vali Şahin Açıkladı! 2 Milyona Yakın Vatandaş Sandığa Gidecek Vali Şahin Açıkladı! 2 Milyona Yakın Vatandaş Sandığa Gidecek

“Kızıldağ köyündeydik. Herkes cansiparane mücadele ediyor. Dağdaki yangına gün boyu uçaklar, helikopterler su atsa da çam ağaçlarının sıklığı, alanın tamamen dağlık oluşu, karadan müdahale imkanının olmaması sebebiyle maalesef sönmesi mümkün olmadı. Şimdi evleri koruma zamanı.”

“Kızıldağ’da günün ilk ışıklarıyla beraber uçaklarımız, helikopterlerimiz çalışmaya başladı, köylülerimiz, jandarmamız, ormancılarımızsa zaten uyumadan mücadeleye devam ediyor.”