Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesaj yayımladı.

Başkan Türkdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluşa vesile olan Mübarek Ramazan Ayının sonuna geldik, İftar sofralarında bulunamasakta, MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak ikibin civarında ihtiyaç sahibi ailemizin sofralarında tuzumuz olsun düşüncesiyle Ramazan Ayının son gününe kadar, ulaşabildiğimiz her kapıyı çaldık, gönüllere girmeye çalıştık. Daha dün “Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan” derken, mübarek Ramazan Ayının sonu geldi ve Bu mübarek Ayı taçlandıran Ramazan Bayramı’mıza kavuşuyoruz...

Alanya’nın Kadınlarından Başkan Yücel’in Yeni Projelerine Tam Not Alanya’nın Kadınlarından Başkan Yücel’in Yeni Projelerine Tam Not

Bu Bayramda da kucaklaşmalarımızı ertelemek, buluşmalarımızı bir başka zamana tehir etmek sorumluluğunu taşıyoruz. Hem ülkemizi hem de dünyanın genelini tesiri altına alan Kovid-19 salgınıyla mücadele edebilmek için biraz daha zamana ihtiyaç duymakla birlikte, bayramda da sosyal mesafeleri azami ölçülerde korumak durumundayız.

Gönül isterdi ki büyüklerimiz ziyaret edilsin, küçüklerimizin başı okşansın, sıla-i rahim gerçekleşsin. Ancak toplum sağlığının güvenliği için bu bayramdaki coşku ve heyecanı önümüzdeki sağlıklı, huzurlu ve mutlu  günlere ertelemek durumundayız.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ifadeleriyle;

“Türk milleti büyük bir ailedir. Göz görmese de gönülden gönüle kurulan sağlam köprülerle, tertemiz dua ve dileklerin himmet ve hidayet ihtişamıyla bayramlaşmanın güzelliğini ve lezzetini gıyaben yaşamamız mümkündür. Kaldı ki bu bayrama mündemiç doğru olanı da budur. Bu durum aynı zamanda aziz milletimizin müstesna ve mümeyyiz bir haslet ve haysiyet zenginliğidir.

Bizim uzakları yakın eden, özlem deryasından vuslat incisini bulup çıkaran bir vicdan derinliğimiz, insani ve imani bir maharet enginliğimiz vardır ve mevcuttur. Yine çocuklarımızın koşup oynayacağı, büyüklerimizin ziyaret edilip hürmetle hatırlanacağı; tereddüdün bariyerine takılmadan, vehme ve endişelere aldırmadan kardeşliğin, kaynaşmanın, dini, milli ve tarihi emanetlerimizin bihakkın yaşanacağı kutlu zamanlara vasıl olacağımızdan asla şüphe duyulmamalıdır."

Bayramımızın küskünlüklerin, dargınlıkların son bulduğu, manevi anlamda kucaklaşacağımız, Kovid-19 salgınından kurtulacağımız, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yarınların müjdecisi olması dua ve temennilerimle;

BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN, TÜRK-İSLAM ALEMİNİN VE ALANYA’MIZIN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM"