Bugün gerçekleştirilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında komisyon üyeleri seçimleri yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş, İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeliği görevini bırakırken, aynı komisyonda görev alan bir diğer Alanya temsilcisi Erkan Demirci bir kez daha görev aldı.

KİRİŞ’TEN TEŞEKKÜR

Başkan Lök’ten Korsan Servis Çağrısı! ‘’Korsan Servis Müsamaha Göstermesinler’’ Başkan Lök’ten Korsan Servis Çağrısı! ‘’Korsan Servis Müsamaha Göstermesinler’’

AK Parti’nin Alanya ve Antalya’daki önemli isimlerinden olan Mehmet Ali Kiriş, görevi bıraktığını sosyal medya hesabı üzerinden şu sözlerle duyurdu:

“Bugün yapılan Antalya Büyükşehir Meclis toplantısında komisyon seçimlerini yaptık. 2 yıldır görev aldığım İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeliğinden bugün itibariyle affımı istedim. Şehrin gelişiminde hayati bir karar merkezi olan İmar ve Bayındırlık Komisyonunda bugüne kadar önce teknik ardından vicdanen kararlar almaya çalıştım. Görev süresince birlikte çalıştığım tüm üyelere ve memur arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yeni komisyonda görev alacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.”