Alanya’nın Konaklı Mahallesi’nde kurulan ve Alanya'nın batı bölgesine hizmet verecek olan 7. Noterlik dün açıldı. Açılış törenine Alanya protolokolünün yangın bölgesinde olması nedeniyle Alanya'daki oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

İki Dönem Konaklı Belediye Başkanlığı yapan, Alanya ve Antalya Büyükşehir MHP'li Meclis Üyesi Ali Şahin, dün Konaklı Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilen 7.Noter dolayısıyla Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e ve emeği geçenlere 7.Noteri Konaklı ve bölgemize kazandırdıkları için teşekkür etti.

Büyükşehir Meclis Üyesi Şahin " Konaklı mahallemize Noter getirme çalışmalarımıza 2002 yılında dönemin Adalet Bakanı Cemil Çiçek’e bizzat Konaklı ve Mahmutlar'a Noterin getirilmesi gerektiğini belirtmiştim. Geçen zaman üzerinde birçok temaslar ve girişimlerimiz olmuştu. Başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve Konaklı mahallemize Noterin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim 7.Noter Konak mahallemize ve bölgemize hayırlı olsun diliyorum. " dedi.

Alanya Belediyesi’nden Cuma Günleri Ücretsiz Servis Desteği Alanya Belediyesi’nden Cuma Günleri Ücretsiz Servis Desteği