Alanya Belediyesi’nin Kurban Bayramı dolayısıyla doğuda Mahmutlar, batıda Payallar ve merkezde Eşgilik Düğün Salonu ile Gazipaşa Dolmuş Durağı’nda vereceği ücretsiz kurban kesim hizmeti için hazırlıklar sürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Çapa, devam eden COVID-19 pandemisi tedbirleri gereğince, kurban kesim işlemlerinin randevu ile yapılacağını belirtti.

Vali Şahin Açıkladı! 2 Milyona Yakın Vatandaş Sandığa Gidecek Vali Şahin Açıkladı! 2 Milyona Yakın Vatandaş Sandığa Gidecek

RANDEVULAR ONLINE VE ÇÖZÜM MASASI ARACILIĞIYLA ALINACAK

Ücretsiz kesim hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, 5-18 Temmuz 2021 tarihleri arasında Alanya Belediyesi internet sitesinden (www.alanya.bel.tr) ve Çözüm Masası (444 82 07) üzerinden randevu oluşturabilecekler.

COVID-19 TEDBİRLERİ UYGULANMAYA DEVAM EDECEK

Pandemi süreci nedeniyle halk sağlığının korunması açısından girişlerde ateş ölçümü, HES Kodu sorgulaması yapılacak ve sosyal mesafe kurallarına uyulması ile maske kullanımı zorunlu olacak. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurban vecibelerini yerine getirmeleri hususunda gerekli önlemler ise Alanya Belediyesi tarafından alınacak. Hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın ise randevu gün ve saatinde kesim yerlerine gelmelerini gerekmektedir.