2021-2022 Futbol Sezonunda Alanya Kestelspor’un ismi “Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor” olarak anılacak. Alanya Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur ve Başkent Üniversitesi Alanya Hastaneleri Müdür Yardımcısı Mümtaz Soysal Alyıldız arasında Kestelspor tesislerinde protokol imzalandı. Alanya Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur isim hakkı protokol imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, “2021-2022 futbol sezonunda kulübümüze isim sponsoru olarak destek veren Başkent Üniversitesi Kurucusu Sayın Prof. Dr. Mehmet Haberal’a, Başkent Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali Haberal’a, Alanya Merkez Müdürü Sayın Dr. Cevahir Haberal’a, MHP Ankara Milletvekilimiz Sayın Erkan Haberal’a ve Başkent Hastanesi Müdür Yardımcısı Sayın Mümtaz Soysal Alyıldız’a gerek bu isim sponsorluğu desteği gerekse geçtiğimiz sezon vermiş oldukları sağlık hizmetleri desteğinden dolayı şükranlarımı sunarım.” dedi.

"BÖLGEMİZ TAKIMINA SPONSOR OLDUK"

Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi Müdür Yardımcısı Mümtaz Soysal Alyıldız da yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Alanya’ da 2000 yılından bu yana sağlık alanında birçok başarıya imza attık. Alanya’mızda bugüne kadar sağlık sektörünün yanında sosyal ve sportif faaliyetlerde Başkent Üniversitesi olarak her kuruma ve halkımıza her türlü desteği verdik ve halkımızın yanında olduk. Bu bağlamda son 3 yılda ciddi bir çıkış yakalayan Alanya Kestelspor Kulübü özellikle genç sporcularla mücadele etmesi, bu özelliği ile Türk Futbol otoritelerinin dikkatini çektiği gibi bizimde dikkatimizi çekti. Biz Başkent Üniversitesi olarak 12 fakülte ve bağlı Sağlık kuruluşları bünyesinde ülkemiz genelinde gençlerimizin en iyi şekilde eğitimini alması, vatanımıza ve milletimize faydalı birer birey yetiştirilmesi hedefindeyiz. Biz de Alanya’da faaliyet gösteren bir Üniversite Hastanesi olarak bölgemizin Türkiye Futbol Ligi 3. Lig temsilcisi Alanya Kestelspor’a ülkemiz futboluna yeni gençler kazandırması aşamasında destek amaçlı bölgemizin takıma isim sponsoru olduk. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor Kulübümüze 2021-2022 futbol sezonunda başarılar dileriz.”

FORMA TAKDİM EDİLDİ

Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur isim sponsorluğu imza töreninin ardından, Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal’a, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal’a, Alanya Merkez Müdürü  Dr. Cevahir Haberal’a, MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal’a ve Başkent Hastanesi Müdür Yardımcısı Mümtaz Soysal Alyıldız’a takımın yeni sezon formalarından takdim etti. 

İsviçrelilerden Flaş İddia! Beypazarı Sodalarında Aşırı Miktarda Bor Tespit Edildi İsviçrelilerden Flaş İddia! Beypazarı Sodalarında Aşırı Miktarda Bor Tespit Edildi