458 TABLET VE 300 ÇALIŞMA MASASINI İHTİYACI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE ULAŞTIRDIK

Pandemi sürecinde genel anlamda Alanya'da sorun yaşamadıklarını belirten Kaymakam Ürkmezer, ''Kaymakamlık olarak tüm kayıtlar elimizde mevcut. Buna göre değerlendirme yapılarak ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyoruz. Ayrıca Alanya da hayırseverlik kültür olmuş. Halen hayırseverler tarafından okul ve camiler yaptırılıyor. Alanya hayırsever anlamında şanslı. Pandemi süresince genel anlamda ilçemizde sorun yaşamadık. Canla başla çalışan öğretmenlerimiz var. Devletimiz tüm Türkiye'de olduğu gibi Alanya'da 458 tane tablet dağıttık. Bunu yanında kaymakamlıktan destek alan maddi durumu kötü 300 çocuğumuza çalışma masası yaparak evlerine teslim ettik. Toplumun bütün kesimlerine yönelik proje çalışmalarımız devam ediyor. Buradaki amacımız öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve vatandaşlarımıza dokunmaya çalışıyoruz. Biz Alanya Kaymakamlığı oalrak üretmek istiyoruz, bunun içinde projeye ve fikre açığız'' dedi.

Alanya'nın tarımda da başarılı olduğuna dikkat çeken Kaymakam Ürkmezer, özellikle avokadonun Türkiye'de Alanya avokadosu olarak ilindiğini söyledi.

Kaymakam Ürkmezer, turizmden gelecek yıllarda umutlu olduklarını belirterek, '' Alanya turizmde tecrübeli. Türkiye'de turizm denince Alanya ilk sıralarda yer alıyor. İnşallah pandemi bitince turizm tekrar devam edecek. Turizmi yaymamız gerekiyor. Spor turizmini de canlandırmalıyız.Alanya'da emniyet, jandarma ve zabıta ekiplerimiz de özveriyle çalışıyor. Bu süreçte onlara çok teşekkür ederim. Bir şehirde güvenlik çok önemli. Bu anlamda Türkiye ve Alanyamızda çok güvenli bir yer'' dedi.