Kahvaltı programına ayrıca; Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, Alanya Yabancılar Meclis Başkanı Abdullah Karaoğlu, Alanya Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Ahmet Çelik, şehit aileleri ve Alanya'da yaşayan çeşitli dernek temsilcileri katıldı.

Kaymakam Ürkmezer Alanyalı kadın girişimcilerden oluşan topluluğa davetleri için teşekkür ederken “Maalesef pandemi nedeniyle az bir araya gelebildik ama bundan sonra gerçekleşecek organizasyonlarda, geliştirilecek projelerde beraber üretmek ve topluma faydalı olmak için daha çok bir araya gelmeyi umuyoruz,

Vali Şahin Açıkladı! 2 Milyona Yakın Vatandaş Sandığa Gidecek Vali Şahin Açıkladı! 2 Milyona Yakın Vatandaş Sandığa Gidecek

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde üreten, varlığıyla toplumda hep en değerli olan kadınlarımıza teşekkür ederken, kötü örneklerin azaldığı, toplumda her zaman hak ettiği yerde olması gereken kadınlarımıza saygıyı önce bizler göstererek yaşanan olumsuzluklardan kurtulacağımıza inanıyoruz.

Kadim kültürümüzde kadınımızın yeri yücedir, bunu değiştirmek imkânsızdır. Bu özel gün vesilesiyle başta Şehit Annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutluyorum” dedi.