Alanya Seyyar ve Sabit Pazarcılar, Manavlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan Karakan Manav sahibi Nazmi Karakan görevinden istifa etti. Bugün bir açıklama yapan Karakan, “Bugün odamızda yapılmakta olan toplantıya katılarak Alanya Seyyar ve Sabit Pazarcılar, Manavlar Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlığı'nda yapmakta bulunduğum yönetim kurulu üyeliği görevimden istifa ediyorum. Gereğini arz ederim diyerek istifa dilekçemi sundum. Tüm Pazarcılar Odası üyesinden gerek beni destekleyen, desteklemeyen esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar gücümün yettiği kadar bazı kişiler tarafından engellenmeme rağmen herkesin sorunlarını çözmeye çalıştım. Çözemediklerim de olmuştur. Herkes hakkını helal etsin. Benim birden bine kadar hakkım helal olsun. Hoşça kalın cümleten. Bu arada herkesin Cuması Mübarek olsun.” dedi.

Kaymakam Ürkmezer'den Başkan Özçelik'e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti Kaymakam Ürkmezer'den Başkan Özçelik'e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

BAŞKAN ADAYI MI?

Karakan’ın oda seçimlerinde Pazarcılar Odası’na başkan adayı olacağı, o yüzden görevinden istifa ettiği iddia edildi. Karakan’ın önümüzdeki günlerde başkan adaylığını açıklaması bekleniyor.