İzmir depreminin ardından başlatılan kurtarma çalışmalarında 65'inci saatte yeni bir mucize yaşandı. Bayraklı ilçesinde yıkılan Doğanlar apartmanının enkazından 3 yaşındaki Elif Perinçek yaralı çıkarıldı. Elif bebek, tedavi için hastaneye kaldırıldı. Elif'in annesi ve ikiz ablaları da depremden 23 saat sonra enkazdan yaralı kurtarılmıştı.

Ege Denizi'nin İzmir Seferihisar açıklarında gerçekleşen 6,6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

İzmir'deki depremin 65. saatinde bir mucize daha yaşandı. 3 yaşındaki Elif bebek canlı olarak kurtarıldı. Kurtarılan Elif bebeğin daha önce 3 çocuğuyla birlikte kurtarılan Seher Perinçek'in kızı olduğu tespit edildi.AFAD tarafından yapılan son açıklamada, "SAKOM'dan alınan bilgilere göre 79 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yaralanan 962 vatandaşımızdan 743'ü taburcu edilmiş olup, 219 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. İzmir'de halen 8 binada arama kurtarma çalışması yürütülmektedir." denildi.

DOĞANLAR APARTMANI'NDA MUCİZE KURTULUŞ!

Doğanlar Apartmanı'nda 65'inci saatte bir mucize yaşandı. 3 yaşındaki Elif Perinçek enkazdan canlı olarak kurtarıldı. Apartmanın enkazı altında kalan Seher Dereli Perinçek ile 10 yaşındaki ikizleri Ezel ve Elzem yaralı olarak kurtarılmış, oğlu Umut'un ise cansız bedenine ulaşılmıştı.