İlçemizde bir takım ziyaretlerde bulunan İl Müftüsü Artan, Alanya Eğitime Destek Platformu’nun ocak ayı toplantısına katıldı.

İl Müftüsü Osman Artan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Alanya Eğitime Destek Platform Başkanı Hüseyin Uçkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayri Sertgöz, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşraf Sarı, Alanya Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Celalettin Ağralı, Nebahat Şifa İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu Müdürü Nuri Çakan, Fatma Özmüftüoğlu İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu Müdürü Ali Karadağ, Demirtaş İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Saniye Mecek, Konaklı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yusuf Eryılmaz, Alanya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Mustafa Gınbıroğlu, Eğitim Bir-Sen Alanya Temsilcisi Abuzer Gündoğar ve platform üyesi Faruk Bacaksızoğlu katıldı.

Toplantı kapsamında katılımcılara hitap eden İl Müftüsü Osman Artan, milli ve manevi değerlerimize sahip bir nesil yetiştirmek için şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da elinden geleni yapacağını belirtti.

Görev yaptığı süre boyunca çocuklara ve gençlere yönelik çalışmalara oldukça önem verdiğini belirten ve platform üyeleriyle tecrübelerini paylaşan Artan, platform üyelerinin istek ve taleplerini tek tek not aldı.

İl Müftüsü Artan, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için ne yapsak az” ifadelerine yer verdi.

Yaş haddinden dolayı da Şubat ayında emekliye ayrılacağını belirten İl Müftüsü Artan, platform üyelerine hakkını helal etti ve onlardan da helallik aldı.

Günün anısına Alanya Eğitime Destek Platformu tarafından İl Müftüsü Osman Artan’a  Esma’ül Hüsna işlemeli tablo hediye edildi.

Alanya Müftülüğüne bağlı Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu’nun toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.