Tütüncü Kepez Belediyesi Personeliyle Veda Yemeğinde Buluştu Tütüncü Kepez Belediyesi Personeliyle Veda Yemeğinde Buluştu

Alanya’da şubat ayı başında etkili olan sağanak yağışlar Kırsal Mahalle yollarında bazı sorunları da beraberinde getirdi. Dimçayı bölgesinde yer alan Uzunöz ve Gümüşkavak Mahallesi yollarında toprak kayması ve göçük nedeniyle grup yollarında bozulma oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Gümüşkavak Mahallesi yolunda göçük olan yere taş duvar yaptı ve üzerine dolgu yaparak yolu hizmete açtı. Uzunöz Mahallesi yolunda da çatlak ve göçük olan yerlere dolgu ve sıkıştırma çalışması yapılarak yol ulaşıma açıldı.

GÜVENLİ HALE GETİRİLİYOR

Öte yandan son yağışlar sonrası taş ve toprak kayması sonucu kapanan Beldibi Mahallesi yolu temizlendi. Ardından olası heyelan ve taş dökülmelerine karşı sorunlu bölgede traşlama çalışması başlatıldı. İş makineleri ile heyelan riski olan nokta temizlenirken, söz konusu yer de genişletilerek yol daha güvenli hale getirilecek. Çalışmaları yerinde inceleyen Beldibi, Fakırcalı ve Tırılar Mahalle muhtarları bölgelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.