Alanya Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkan Adayı Ferhat Akkanat son günlerde yaşanan olayları değerlendirdi. Akkanat, “Kazanan yok, kaybeden çok” dedi.

Geçtiğimiz hafta Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen taşımalı eğitim ve özel eğitim öğrencilerinin servis ihalesinde mevcut Başkan Doğan Bacak’ın destek verdiği Gazipaşa Uysal Taşımacılık Sahibi Kadir uysal ve Alanya Oda Başkan Adayı, ALMOS AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Özkan arasında güç gösterisi yapılmıştı. İkili arasında gerilim sonucu ihale cüzi rakamlara yapılmış, servis yapan esnaflar buna büyük tepki göstermişti.

Konu hakkında bir açıklama yapan Alanya Minibüscüler Odası Başkan Adayı Ferhat Akkanat, iki ismi de eleştirdi. Akkanat, “Yaşanan ihale sürecinde esnafı düşünmeyip kişisel hesaplarını ihale sürecine taşıyan iki başkan adayının kendileri kaybettiği gibi taşımalı ve özel eğitim öğrenci servisi yapan esnaflara da kaybettirdiklerini gördük. Hesaplaşmalarını esnafların ve oda seçimlerinin üzerinden değil başka mecralardan yapmalarını tavsiye ediyorum. Pandemi yüzünden 2 yıldır doğru dürüst çalışamayan, para kazanamayan, umutla beklediği yeni sezon öncesinde reva görülen bu muameleyi hiçbir esnaf hak etmemiştir. Amaçlarının bu zor zamanlarda para kazandıracak projeler üretmek olması gereken iki ismin yaptıklarının izahı yoktur. Esnaf kardeşlerimin bu günleri unutmamasını rica ediyorum. Herkese hayırlı işler diliyorum.” şeklinde konuştu.

Kaymakam Ürkmezer Askerlerle Birlikte İftar Yaptı Kaymakam Ürkmezer Askerlerle Birlikte İftar Yaptı