Bu kapsamda Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü de yangın bölgelerindeki çalışmalara destek oluyor.

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Radyoloji Teknikeri Arif Burhan Aktan ve gençlerle birlikte Güzelbağ Mahallesi, Bayır Mahallesi, Gündoğmuş İlçesi, Gündoğmuş Umutlu Mahallesi ve Gündoğmuş Senir Mahallesinde yangına müdahale eden ve yangından etkilenen vatandaşlara göz damlası, ağrı kesici, astım ilacı, termos, temiz çamaşır, temizlik malzemesi ve temel ihtiyaç malzemesi ulaştırıyor.

Gençlik Koordinatörlüğü ayrıca Alanya Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Alanya Gençlik Merkezi’ndeki yardım çalışmalarında aktif görev üstleniyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu şu ifadeler yer verdi;

“Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak yangının yaralarını sarmak üzere elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda yapılan çalışmalara destek oluyoruz. Rabbimiz memleketimizi ve milletimizi her türlü afetlerden ve musibetlerden muhafaza eylesin. Birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Ülkemizin farklı yerlerinde çıkan yangınların, daha fazla can ve mal kaybı yaşanmadan en kısa sürede söndürülmesi için çalışan tüm görevlilere Yüce Allah’tan güç ve kuvvet temenni ediyorum. Bu vesileyle yangından etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” Dedi.

Alanya’da Seçime Günler Kaldı! Oy Kullanmayanların Cezası Ne Kadar? Alanya’da Seçime Günler Kaldı! Oy Kullanmayanların Cezası Ne Kadar?