Şubat Ayının başında Gazipaşa Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ve cadde esnafının bir araya gelip görüş alışverişinde bulunarak karar verdiği projenin çalışmaları 24 Mart’ta başlatılmıştı. Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 20 günlük çalışması sonucu proje tamamlandı.

Geçici değil, kalıcı çözümler üretmek amacıyla başlatılan cadde projesinde,  ilk olarak alt yapı ve yağmur suyu hattı çalışmaları yapıldı. Projede yer aldığı gibi araç yolu küp parke taşı ile döşenip yeni ve estetik bir görüntüye kavuştu. Aydınlatma işlerinin tamamlanmasıyla,  cadde karanlık görünümden kurtuldu. Kaldırımı parkeyle, dinlenme bölümü olarak ayrılan kısmı da klinker tuğla ile kaplayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alan oluşturmak için caddenin ortasına jakaranda ve oya ağaçları ekti. Son olarak Belediyenin kendi tesisinde ürettiği banklar yerleştirildi ve cadde modern bir görünüme kavuştu.

Üreticilere Başkan Yücel’den 500 Bin Ücretsiz Fide Desteği Üreticilere Başkan Yücel’den 500 Bin Ücretsiz Fide Desteği

“Gazipaşa’mıza böyle güzel caddeler kazandırmaya devam edeceğiz”

Çalışma sırasında da caddeyi ve esnafı sık sık ziyaret eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, proje bitiminde tekrar incelemede bulunup esnafın görüşlerini dinledi. Esnafın memnuniyet ve teşekkürlerini alan Yılmaz, “Şubat Ayında esnafımızın görüşlerini alarak projelendirdiğimiz caddemizin çalışmalarını, söz verdiğimiz gibi 20 günde tamamladık. Otopark görüntüsünden çıkan caddemiz nezih ve modern bir görüntüye kavuştu. Esnafımız ve halkımız oldukça mutlu. Gazipaşa’mıza böyle güzel caddeler kazandırmaya devam edeceğiz. Projemizi gerçekleştirirken bize destek olan esnafımıza ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum. Caddemiz hepimize hayırlı olsun” diyerek, yeni cadde çalışmalarının da yapılacağının bilgisini verdi.

Esnaf, nezih bir caddeye kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Cadde eski haldeyken oldukça sıkıntı yaşadıklarını ve kazandığı yeni görüntüden oldukça memnun olduklarını söyleyen cadde esnafları, nezih bir caddeye kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Şehir merkezini güzelleştirmek, caddeyi otopark görüntüsünden kurtarıp, yeşil ve ferah bir alan ortaya çıkarmak için tasarlanan ve bitirilen projeden memnun olan esnaflar, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.