Toplantı bugün saat 10.00’da Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya katılan cadde esnafları projeden memnuniyetlerini dile getirerek Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür ettiler. Proje içerisinde dinlenme bölümleri bulunacak ve klinker tuğla ile kaplanacak. Ayrıca araç yolu küp parke taş ile döşenerek yeni ve estetik bir görünüme kavuşacak. Alan yeniden aydınlatmalarla döşenip karanlık görünümden kurtularak, yeşil alanlar yapılacak.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz bölge esnafı ile bir araya gelerek yaptığı açıklamada ”Park ve bahçeler müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu şu andaki görselde gördünüz. Yanına ilave edeceğiniz bir şey varsa memnuniyetle dinlemeye yapmaya hazırız. Sanırım buranın ismi de yok. Bu arada bir isim de düşünmenizi rica ediyorum. Acelemiz yok bitirene kadar. Oraya isim verelim. Tabi bizim buradaki amacımız orayı bir otopark görüntüsünden çıkararak esnafları ve alışverişe gelen vatandaşlarımızı rahatlatmak.

Orta dinlenme alanlarında gerekirse dinlensinler. Hareketli bir yere dönüşsün istiyoruz. Bizim sizden beklentimiz görüşünüz varsa baştan bize bildirirseniz. Biz de ona göre gerek renk konusunda, gerek döşenecek malzemeye gerek dikilecek ağaç ya da yol 3 metre değil de 5 metre mi olsun? Ben de bir araba geçecek kadar olsun taraftarıyım. Çünkü ikinci bir araba sığarsa mutlaka park edilecektir. Esnaf park eder olmadı müşteri gelir bırakır gider veya sıradan bir vatandaş bırakıp gidebilir. Park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılacak olan projemizin esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.