8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Kadınların üretimin içerisinde olması ve daima ekonomik özgürlükleri olması düşüncesiyle açılan Pazar, herkes tarafından beğeniyle karşılanınca 5 Nisan Pazartesi günü tekrar kuruldu. Katılımın yoğun olduğu pazarda kadın üreticiler; yiyecek, giyim, takı ve hediyelik ürünlerini sergilediler.

Üretimle çiçek açtık

Kadınları her daim destekleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye meclis üyeleriyle birlikte, pazara gelen vatandaşlara belediyenin bitki üretim tesisinde üretilen rengârenk çiçekleri dağıttı. Çiçek dağıtırken vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yılmaz; “ Üretim gelecektir, kadınlarımızın üretimin içerisinde olması ise daha aydınlık bir gelecektir diyerek, Kadın Üreticiler Pazarının açılmasına destek olduk. Bugün de üretimle çiçek açtık diyerek,  tesisimizde üretilen çiçekleri kadınlarımıza hediye etmek istedik. Renkli bahçe ve balkonlara dolu bir Gazipaşa hedefliyoruz. İleriki günlerde de en güzel balkon yarışması düzenleyip ödüllendireceğiz. Şimdiden çiçeklerimizin dağıtımını yaptık “ diyerek, en güzel balkon yarışmasının yapılacağının da bilgisini verdi. Kurulan pazardan ve çiçek dağıtımından memnun olan vatandaşlar, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür etti.

2. Yıl Katalogu Dağıtıldı

Göreve geldiği günden bu yana yaptıkları çalışmaları anlatan katalogu daha evvel Belediye Meclisi ve Sosyal medyadan paylaşan Başkan Yılmaz, belediye çalışanlarıyla birlikte katalogları pazar girişinde vatandaşa dağıttı. Vatandaşların görüşünü alan Başkan Yılmaz, “ Bugün Kadın Üreticiler Pazarını ziyaret ederek, hem çiçeklerimizi hediye ettik hem de 2. Yıl Katalogumuzu dağıttık. Vatandaşlarımızın görüşlerini alarak, iki yılımızı birlikte değerlendirdik. Güzel düşünce ve önerileri için halkımıza teşekkür ediyorum. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat ederek, Kadın Üreticiler Pazarına herkesi bekliyorum.  ” dedi.

Tütüncü Kepez Belediyesi Personeliyle Veda Yemeğinde Buluştu Tütüncü Kepez Belediyesi Personeliyle Veda Yemeğinde Buluştu

Altmış tane kadın üreticinin stant kurduğu pazar oldukça ilgi gördü. Kadın Üreticiler Pazarının ayda bir kez açılacağı bilgisi verildi.