Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki bütün çocuk oyun parklarında periyodik olarak, yıkama ve temizlik çalışmaları yapıyor. Çocukların sağlıklı gelişimine önem veren ve her fırsatta çocukların güzel şartlarda büyümesi için emek harcayan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, özellikle çocukların sosyal gelişimi için çok önemli olan çocuk oyun parklarının temizlik ve yıkama çalışmalarının, düzenli yapılması için talimat verdi. Her gün düzenli olarak temizlenen, bakım ve onarımları yapılan parklar, aynı zamanda hijyen koşullarına uygun bir şekilde tazyikli suyla yıkanıyor.

Otobüs Şoföründen Alkışlanacak Hareket! Meslektaşının Unuttuğu 100 Bin TL’sini Teslim Etti Otobüs Şoföründen Alkışlanacak Hareket! Meslektaşının Unuttuğu 100 Bin TL’sini Teslim Etti

‘‘Ekiplerimiz her koldan şehrimizi güzelleştirmek ve çocuklarımıza güzel bir Gazipaşa sunmak için gece-gündüz demeden sürekli olarak çalışıyor.’’

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerinin park temizlik ve yıkama çalışmalarıyla ilgi konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ‘‘ Salgın hastalık nedeniyle uzun zamandır evde kalan çocuklarımızın, sosyal gelişimini rahatlıkla sağlayabildiği en güzel yerlerden biri olan çocuk oyun parklarımızın temizliği, bizim için çok önemli. Parklarımızın bakım ve onarımlarını düzenli olarak yapıyor, çocuklarımızın hijyenik bir ortamda oyun oynamaları için dezenfektan ve tazyikli suyla düzenli olarak yıkama çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz her koldan şehrimizi güzelleştirmek ve çocuklarımıza güzel bir Gazipaşa sunmak için gece-gündüz demeden sürekli olarak çalışıyor. Her koşulda işlerini en iyi şekilde yapmak için çaba gösteren belediyemizin emekçi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Gazipaşa’mızın özenle temizlenmiş güzel parkları, çocuklarımızı bekliyor. Salgın hastalık tedbirlerine uyarak, güzelce oynasınlar.’’  ifadesiyle çocukların tertemiz parklarda salgın hastalık tedbirlerine uygun bir şekilde oynaması için davette bulundu.

Parklardaki bakım ve yıkama çalışmalarını gören vatandaşlar, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a özenli çalışmaları için teşekkür etti. Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocuk oyun parklarının bakım, onarım ve temizliğinin koordineli bir şekilde düzenli olarak yapılacağının bilgisini verdi.