İçişleri Bakanlığı'nın, sokağa çıkma kısıtlamaları dolayısıyla ürün arzında yaşanan artış, ürünleri saklama zorluğu ve raf ömründeki kısalık dolayısıyla semt pazarlarının “tam kapanma” sürecinde iki gün açılmasına ilişkin ilgili genelgesi kapsamında Gazipaşa Belediyesi çalışmalarını tamamladı.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Koronavirüs hastalığı nedeniyle 29 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasındaki  tam kapanma sürecinde,  esnafımızın ticari faaliyetini sürdürdüğü, halkımızın gıda ihtiyaçlarını karşıladığı Pazar yerimiz kapatılmıştı. En son yayımlanan  genelgeye göre Pazar yerlerinin açılması konusunda belediye olarak  çalışmalarımızı tamamladık. 8 Mayıs ve 15 Mayıs Cumartesi Günü  10.00-17.00 saatleri arasında fuar alanındaki pazarımız açık olacak. Pazarımızda yalnızca yaş sebze ve meyve satışı yapılacak. Pazar girişlerinde HES kodu uygulaması yapacağız. Esnafımız tezgahlarını en az 3 metre aralıklarla açıp, ürünlerini hijyenik olarak paketleme yaparak halkımıza sunacak. Tüm halkımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek pazara gelmelerini önemle rica ediyorum .” dedi.

Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından pazar girişinde HES kodu uygulamasının dikkatli bir şekilde takip edileceğinin bilgisi verildi.

Alanya Belediyesi’nden Kırsal Mahallelere Fide Desteği Alanya Belediyesi’nden Kırsal Mahallelere Fide Desteği