Demirli Orman Deposu’nda toplanan vatandaşlar, Sugözü Grup Yolu’nda çevre temizliği yaptı. Çevre kirliliğine dur demek ve çevre koruma konusuna dikkat çekmek için etkinlik düzenleyen Gazipaşa Belediyesi, Çevre temizliği etkinliği ile farkındalık kazandırdı.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı, Çevre Dostu Platformu üyeleri, Gazipaşa Kadın Girişimi Kooperatifi üyeleri, Belediye çalışanları ve halkın katılımıyla, Sugözü grup yolunda gerçekleştirilen çevre temizleme etkinliğinde, yaklaşık 7-8 kilometrelik bir alan temizlendi.

ALKÜ'de Ulusal Tralli Travma Rallisi Yapıldı ALKÜ'de Ulusal Tralli Travma Rallisi Yapıldı

 “Yaşadığımız çevre, çocuklarımızın ve gelecek nesillerimizin bize emanetidir”

Etkinliğe Katılan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ‘‘Tertemiz bir Gazipaşa için kolları sıvadık. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün bir araya gelerek düzenlediği etkinlikle, burada bir farkındalık oluşturmak istedik. Özellikle cam ve plastik şişeler, maske, poşet ve daha birçok atık topladık. Özellikle cam atıklar, ormanlık alanlarda yangına da sebep olabiliyor. Vatandaşlarımızın çevre temizliği konusunda duyarlı olduğunu biliyoruz. Bizler de çevre temizliği farkındalığını artırmak için planlı bir şekilde farklı bölgelerde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Yaşadığımız çevre, çocuklarımızın ve gelecek nesillerimizin bize emanetidir. Mavisiyle, yeşiliyle, deniziyle, ormanıyla Gazipaşa hepimizin. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum’’ ifadesini kullandı.

Çevre gönüllüleriyle, yaklaşık 3 saat süren temizlik çalışmasının ardından hatıra fotoğrafı çekildi. Gazipaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre temizlik etkinliklerinin sıklıkla yapılacağının bilgisini verdi.