Tütüncü Kepez Belediyesi Personeliyle Veda Yemeğinde Buluştu Tütüncü Kepez Belediyesi Personeliyle Veda Yemeğinde Buluştu

Alanya esnafların taleplerini iletmek için oda başkanları Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer'i ziyaret ettiler. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış ziyarete katılan isimler oldular.

Ziyareti değerlendiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Esnafımızın dükkan açılış-kapanış saatleri ve sokağa çıkma yasağı günlerinde özel izinle dükkanlarını açabilmeleri taleplerini Sayın Kaymakamımıza ilettik ve esnafımız için destek istedik. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için bugün öğleden sonra Alanya'mıza gelecek olan Antalya Valimiz Ersin Yazıcı ve Alanya Kaymakamımız Dr Fatih Ürkmezer'in katılımıyla İnşallah bir toplantı daha gerçekleştireceğiz. Esnafımızın her zaman yanında olduk, bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.