Dün; Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Tuluk, beraberindeki heyetle İspatlı, İshaklı, Aliefendi ve Beyreli köylerini ilgilendiren Gevne Yaylası’ndaki tapulama sorunu ile ilgili açılmış olan davaya gözlemci olarak katıldıklarını iddia etmişlerdi.

MUHTAR YÜKSEL: DAVAYA DAHA 10 GÜN VAR

Konuyla ilgili yedigunhaber.com’a özel bir açıklama yapan İspatlı Mahalle Muhtarı Hasan Yüksel, “Bu davanın gerçekleşmesine daha 10 gün var. Gelecek Partisi Alanya İlçe Yönetiminin bu açıklaması gerçeği yansıtmıyor. Zaten bu arazileri mera yaptıranda Gelecek Partisi’nin Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu’dur. Buradan şu anlaşılıyor; Sayın Tuluk ve ekibi, Davutoğlu’nun akrabalarına destek olmaya gitmişler.” dedi.

MUHTAR VURAL’DAN SERT TEPKİ

Başkan Tuluk ve ekibinin davaya müdahil olmasına Aliefendi Mahallesi Muhtarı Rüştü Vural’dan da sert tepki geldi. Sorunun Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu nedeniyle yaşandığını belirten Muhtar Vural, yedigunhaber.com’a özel yaptığı açıklamada; “Gelecek Partisi’nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu olmasa bu sorun zaten çoktan çözülmüştü. Kendileri olayı bu duruma getirdi. Üstelik davaya daha 10 gün var. İlçe Teşkilatı Başkanı Hüseyin Tuluk, davaya geldik diyerek siyasi şov yapıyor. Bu davaya karışmasınlar bizim için daha iyi.” dedi.

“TULUK SAMİMİ OLSA…”

Hüseyin Tuluk’a sert eleştirilerde bulunan Muhtar Vural, “Kendisi samimi olsa bu bölgedeki muhtarları toplar ve onlarla bir görüşürdü. Olayı bir de bizim ağzımızdan dinler, ondan sonra bir şeyler diyebilirdi. Ancak kendisi genel başkanının izinden gidiyor. Bu şekilde mi sevgi tohumları ekecek, bizleri hiç dinlemeden mi gönül köprüleri kuracak?” diye konuştu.

Davayı en başından beri sıkı takip edenlerden birisi olan ve bölgeye oldukça hakim olması ile bilinen Muhtar Vural’a diğer muhtarlardan ve vatandaşlardan da destek geldi.