Otobüs Şoföründen Alkışlanacak Hareket! Meslektaşının Unuttuğu 100 Bin TL’sini Teslim Etti Otobüs Şoföründen Alkışlanacak Hareket! Meslektaşının Unuttuğu 100 Bin TL’sini Teslim Etti

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: Sağlık Bakanlığımız da 38 ambulans ve 175 personelle vatandaşlarımıza yardımcı olmaktadır. Boşaltılan mahallelerimizdeki vatandaşlarımız en yakındaki güvenli yerleşim yerlerine aktarılmıştır. Tabi burada en büyük üzüntümü ifade etmek istiyorum. Yangında Şahin Akdemir kardeşimizi kaybetmiş olmamız en büyük üzüntümüzdür.

"TÜRKİYE ŞAHİN'İ VE ONU GİBİLERİ ASLA UNUTMAYACAKTIR"
Bu kardeşimiz yangın çalışanlara yardım ederken geride sevenlerini bıraktı. Türkiye Şahin'i ve onun gibi canı pahasına ülkesini korumaya çalışanları asla unutmamıştır, unutmayacaktır.

"ORMANLARIMIZI YAKANLARI BULUP CİĞERLERİNİ YAKMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR"
Milas'taki yangınla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Ormanlarımızı yakanları bulup ciğerlerini yakmak boynumuzun borcudur.Bu tespitlere göre konutlar ahırlar, ticari alanlarla ilgili gerekli adımlar atılmaya başlanacaktır.Marmaris'teki yangının birini çocukların başlattığını bilinmekle diğer yangınlar araştırılıyor. Terör örgütü yöneticilerinin ormanları yakma talimatlarını vermesinin ardından son yıllarda orman yangınları 2 katına çıkmıştır.

"SİYASET YAPILMASI GEREKEN BİR MESELE DEĞİL"
Tabi ülkemizin karşılaştığı her krizde orman yangınları konusunda da istismarcı bir kesim hemen harekete geçmiştir. Sosyal medya ve çeşitli kanallardan yalanlar ortaya saçılmıştır. Siyaset konusu yapılması gereken bir mesele değildir.Canlarını tehlikeye atarak mücadele eden tüm çalışanlara zerre kadar saygısı olmayan bu zihniyeti yok farz ediyoruz. Allah'ın izniyle bu yangınların izleri kısa sürede silinecektir. Canlı kaybı dışındaki her şeyi telafi edecek güce sahibiz.

"PROVOKATÖRLERE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ"
Birliğe beraberliğe, dayanışma gibi en çok ihtiyacımız olan dönemde tüm vatandaşlarımızı bir binanın tuğlaları gibi sıkı sıkıya kenetlenmeye davet ediyorum. Vatandaşlarımızın hiçbir mağduriyetine de meydan verilmeyecektir. Devlet dayanışmasını bozmak isteyen provokatörlere asla izin vermeyeceğiz.2 itfaiyecimiz şehit oldu. Onlara da rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Kendi alanında dünyanın en iyilerinden olan orman teşkilatımızı...