Şehir geliştirme ve düzenleme adına önemli olan sıcak asfaltı şehrin ihtiyaç duyulan noktalarına uygulayan Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kez de Cebeli Tepesi’nin yollarını sıcak asfaltla birleştirdi. Her projede olduğu gibi burada da ilk olarak yağmur suyu hattı ve kanalizasyon gibi alt yaptı çalışmaları yapıldı. Sonrasında da yaklaşık 850 m3 taş duvar inşa edildi. Tepenin yollarına 1500 ton sıcak asfalt döküldü. Yayaların rahat ulaşımı için 2500 m2 parke kaldırım çalışması yapıldı. Tepeye gelen araçların rahat park yapabilmesi için 1650 m2 otopark alanı oluşturuldu. Herkesin Cebeli Tepesi’nden Gazipaşa’yı rahat izleyebilmesi için seyir terası alanı oluşturuldu. 
Cebeli Tepesi Düzenleme ve Seyir Terası Projesi tamamlandıktan sonra Seyir Terasından açıklama yapan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ‘’ Gazipaşa’mızın göz bebeği Cebeli Tepesi’nden herkese selamlar,
Bugün 2 Haziran 2021. Bu güzel yaz gününde, Cebeli Tepemize yeni kazandırdığımız seyir terasındayız. Çok kısa bir süre önce kalıcı çözümler üretmek için başladığımız projemizde, ilk olarak yağmur suyu hattı ve kanalizasyon gibi alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. ‘’ ifadesiyle herkesi selamlayarak, yapılan ilk çalışmadan bahsetti.
‘’Yolumuza 1500 ton asfalt dökümü yaptık. ‘’
Sözlerine yapılan çalışmaları anlatarak devam eden Başkan Yılmaz ‘’ Tepemize ulaşımı kolaylaştırmak için yol kenarına 800 m3 taş duvar inşa edip, yolumuza 1500 ton asfalt dökümü yaptık. Yayalarımızın rahat ulaşım sağlaması için 2500 m2 parke kaldırım çalışması yaptık. Cebeli Tepemize gelen araçların park sorununu çözmek için 1650 m2 otopark bölümü oluşturduk. Son olarak, şehrimizin en güzel seyir alanından herkesin güzel Gazipaşa’mızı izleyebilmesi için seyir terasımızı oluşturduk.’’ dedi.
‘’Artık ulaşımı daha rahat, şehir manzarasını izlemesi çok keyifli bir Cebeli Tepemiz var. ‘’ 
‘’Artık ulaşımı daha rahat, şehir manzarasını izlemesi çok keyifli bir Cebeli Tepemiz var. Tam kapanma ve kısıtlamalara rağmen burada özveriyle çalışan tüm belediye personelimize teşekkür ederim. Cebeli Tepesi Düzenleme ve Seyir Terası Projemiz Gazipaşa’mıza hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere. ‘’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.
Cebeli Tepesi’nin yollarını ve seyir terasını beğeniyle karşılayan vatandaşlar Başkan Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür etti. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  yeni projelere hızla başlanıldığının bilgisini verdi.

Başkan Özçelik Alanya Teleferik Yöneticileriyle Görüştü Başkan Özçelik Alanya Teleferik Yöneticileriyle Görüştü