Kepez’den başlayan çalışmaları denetleyerek, berber ve kuaförlere maske yardımı yapan Başkan Muhittin Böcek, “Bu zorlu süreci birlikte aşacağız” diyerek her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 11 Mayıs Pazartesi günüden itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacak olan berber ve kuaför dükkanlarını Büyükşehir Belediyesi olarak dezenfekte edeceklerini ve maske ihtiyaçlarını karşılayacaklarını açıklamıştı. Başkan Böcek’in talimatları doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Daire Başkanlığı ekipleri Antalya’daki berber ve kuaförleri dezenfekte etmeye başladı.

Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf Odası Başkanı Tolgahan Demir ve Antalya Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun ile birlikte Dokuma bölgesinde açılış hazırlığı yapan kuaför ve berberleri ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, maske yardımında da bulundu.

Başkan Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla günde 30 bin maske üretebildiğini belirterek bu maskeleri odalar aracılığıyla kuaför ve berberlere ulaştıracaklarını söyledi.

Kuaförler Odası Başkanı Tolgahan Demir bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Böcek’e teşekkür etti. Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun ise Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin esnafı mutlu ettiğini ifade etti.