Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Dim Vadisi’nde bulunan Taşbaşı Mahallesi Merkez Camii’nin bahçesinde çevre düzenlemesi yaptı. Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı parke ekibi mahallede yaptığı çalışma neticesinde caminin bahçesine parke döşedi. Çalışma kısa sürede tamamlanarak cami bahçesi yeni çehresiyle vatandaşın hizmetine sunuldu.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILDI

Taşbaşı Mahallesi Muhtarı Mustafa Özcan, “Yazın toz toprak, kışın da çamur olan camimizin bahçesi kullanışlı değildi. Çevre düzenlemesi ve parke yapılmasını Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden istedik. Kısa sürede talebimizi yerine getirdiler ve çalışmayı tamamladılar. Camimizin bahçesi çok daha güzel ve kullanışlı oldu. Başkanımız Muhittin Böcek’e hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kayısı Ağaçları Çiçek Açtı, Ortaya Görsel Şölen Çıktı Kayısı Ağaçları Çiçek Açtı, Ortaya Görsel Şölen Çıktı

AYKIRIÇAY MERKEZ CAMİİ’NE ÇATI

Büyükşehir Belediyesi Finike’nin Arif Mahallesi Aykırıçay mevkiinde bulunan Merkez Camii’nin önüne de çatı yaptı. Çalışma ile cami avlusunun üstü kapatıldı. Arif Mahalle Muhtarı Zülfikar Tangut, camiye gelenlerin yazın sıcaktan, kışın yağmurdan korunmasını sağlayacak çatı çalışması için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gündoğmuş Merkez Cem Paşa Cami’nde ise temizlik çalışması gerçekleştirdi.