Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'na bağlı Gürsu'daki atölyelerinde ihtiyacı olan kent mobilyasının üretimini kendi yapıyor. Atölyelerde el işçiliği ilebank, pergola, ahşap ve demir çit, çocuk oyun grubu, masa, sandalye, kapı ve güvenlik kulübesi gibi ürünlerin üretimi gerçekleştiriliyor. Üretilen kent mobilyaları ihtiyacı olan ilçelere gönderiliyor.

TALEPLER YERİNE GETİRİLİYOR

Yeni normalleşme süreci ile birlikte çalışmalarını hızlandıran Park ve Bahçeler ekipleri, ilçelerden gelen bank ve masa taleplerini de hızla değerlendirerek yerine getiriyor. Bu kapsamdaKaş’a bağlı Çataloluk,Çukurbağ, Kasaba, Bezirgan, Gökçeören ve Gömbe mahallelerinin talepleri yerine getirildi. Okul, cami ve sağlık ocakları ile meydanlara bank ve piknik masası yerleştirildi.

DOĞU İLÇELERİNE BAKIM ONARIM

Park Bahçeler ekipleri doğu ilçelerine de hizmet götürdü. Alanya ve Manavgat başta olmak üzere, Serik, İbradi, Akseki, Gündoğmuş ilçelerinde bulunan okul, kreş, camii, kurs merkezleri, mezarlıklardan gelen bank ve piknik masası talepleri karşılandı. Yüzyüze eğitim öncesi Manavgat Milli Egemenlik Ortaokulu, Şehit İbrahim Mudul İlkokulu, Alanya Kestel Ortaokulu’ndabakım-onarım, peyzaj düzenlemeçalışmaları yapıldı.

Alanya’da Midibüs Dönemi! Amaç Mağduriyetleri Ortadan Kaldırmak Alanya’da Midibüs Dönemi! Amaç Mağduriyetleri Ortadan Kaldırmak

YILLARDIR BAKIMI YAPILMAYAN AĞAÇLAR BUDANDI

Park ve bahçeler ekipleri ayrıca yıllardır kaderlerine terk edilmiş ağaçları da bakıma aldı. D400 Finike -Kumluca yolu, Demre yolu  ve Kaş merkezde yıllardır bakımları yapılmayan ağaçlar ilkbahara yeni bir görüntü ile merhaba diyecek. 700’e yakın ağaç grubu ve palmiyelerin budaması sepetli araçlarla yapıldı.